MARTIMEXplus
2012.

Ex-office space, 200 sq meters, is converted to be a shop for average expensive perfumes and fragrances, for hygienic articles and some selected food products (wine, oils, chocolates, cookies). Budget was limited, clients asked some modest intervention, and also gave a very short time for design and realization - all together was done in two months.
Idea was to free all space, get rid of all partition walls, and in total flowing space create corners for particular articles with one central motive. All is white, floor in white tiles (except a part of saved previous granite floor), already existed selves (with some new added), but central motive in turquoise color with mirror edges. Lighting, all electric installation, ventilation, heating and air-conditioning is new designed and realized.