SHOPING MALL Posušje
2006.

Two levels shoping mall, named "stone center" was located on an irregular site, area of 1,7 ha. Lower level is for 250 parking lots, storages and auxiliary rooms. Main level is organized with two halls/squares and three corridors/streets for different kinds of shops. South side with beautiful views are for restaurants, cafeteria, pizzeria, children play, audiences. Outside, there is stone square with ethnological contents. South side with beautiful views is for restaurants, caffe, pizzeria, audience and children play. Total surface is about 8000 sq meters.
Only one jury member, Andrija Mutnjaković, expected that this contemporary commercial building would have a touch of local environment. One try to find a regional forms was in some vernacular shelters and stone walls in landscape.
Colaborator was Marko Jambrović.